Mixed media & Maatwerk collages

/Mixed media & Maatwerk collages
Mixed media & Maatwerk collages2017-09-10T15:30:03+00:00

Mixed media collages

Mixed media collages zijn ontstaan door veel te spelen en experimenteren met diverse materialen en technieken.  Naast de schilderijen met acrylverf ging ik steeds meer op zoek naar de mogelijkheden van andere materialen, waarin ik soms heel abstract ben gaan werken met een vormenspel uitgevoerd in papiermozaiek. Het meest recente werk is gebaseerd op fotografie en gecombineerd met o.a. acrylverf, bladgoud, textielverharder. Hier zijn indrukken van reizen, culturen en stenen beelden in verwerkt.

Een collage op maat !

Wil je een persoonlijke collage die precies is afgestemd op jouw woning of werkruimte en die past in de sfeer van de omgeving waar je iets bijzonders voor zoekt? Collages kunnen in veel stijlen worden uitgevoerd. Als je een authentiek kunstwerk zoekt kan ik een abstracte collage afstemmen op jouw wensen. Een eigen collage is ook mogelijk met enkele persoonlijke elementen, zoals Quotes, je favoriete stukjes poëzie, fotokopie (gewoon papier is beter te verwerken dan fotopapier) en natuurlijk je favoriete kleuren. Ik adviseer je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Je kunt een aantal voorbeelden bekijken in dit portfolio.

Prijzen

Collages op maat kan ik voor je uitvoeren vanaf € 125,-

Dit betreft een collage van het kleinste formaat voor maatwerk 40 bij 40 cm. Afhankelijk van het formaat, de gewenste techniek en de geschatte uren maak ik een opgave.

We inventariseren samen eerst je wensen, na overleg over je favoriete stijl, sfeer, kleuren en thema maak ik een offerte en ontwerpschets. Na goedkeuring start ik met de uitwerking en verzamel ik (desgewenst) je persoonlijke materialen als je die erin wilt verwerken. De prijs wordt opgebouwd uit een uurtarief en de materiaalkosten, en de gevraagde techniek speelt mee in de offerte.

Offerte

Liever een kunstkaart ?!

In de kunstkaartenwebshop van Send a Smile zijn ook kaarten van de collages verkrijgbaar op diverse formaten. Lees meer over de Kunstkaartenshop

2017-11-06T09:21:05+00:00

Boek Mixed media en woondecoraties met Powertex

Mixed media en woondecoraties met Powertex is een werkboek vol inspiratie om eigentijdse woondecoraties en mixed media schilderijen te maken met Powertex, een modern en veelzijdig medium met tal van toepassingsmogelijkheden. Er staan diverse voorbeeldprojecten in voor upcycling met oude huisraad, lampen, collages en 3d schilderijen met piepschuim en natuurlijke materialen. Laat je inspireren!

2015-06-12T06:59:06+00:00

A walk through Sir Richards Tale

Jawel een heuse wandeling door een historische roman, een abstract vormenspel waar vlagen van een middeleeuws verhaal zijn verwerkt in een mixed media collage met scharlaken rood, bubbels van bladgoud en een stel dierenpootjes dier erdoorheen trappelen. The war of the Roses of toch gewoon een modern sprookje op doek? Materialen: gemengde technieken met acrylverf en collage met papier [...]

2015-06-12T07:02:01+00:00

Irish Angel

De lichtheid van het bestaan.... Mixed media collage op doek met een afbeelding van een engelenbeeld in mosgroen papier mozaïek. Het schilderij is een impressie van een mooi engelenbeeld in Ierland met een bijzondere serene en tijdloze uitstraling. Het stond op een overwoekerde begraafplaats. Ik ben nog steeds onder de indruk van de sfeer die het uitstraalt. Fotomateriaal van dit beeld heb [...]

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.